به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه انصاریان صبح چهارشنبه در کارگروه زنان و خانواده شهرستان ملایر اظهار داشت: این امر موجب می شود تا دختران و زنان از قبول مشاغلی به دور از شان خود خودداری کنند.
وی گفت: زنان به علت اینکه مسئول امور مالی منزل نیستند به حداقل میزان حقوق بسنده کرده و به مشاغلی که با جایگاه آنها سنخیت ندارد، گرایش می یابند.
مشاغل کاذب در جامعه در حال افزایش است
مرضیه انصاریان کار در بوتیک ها و فروشگاههای لوازم آرایشی را از جمله این مشاغل عنوان کرد و گفت: این مشاغل در جامعه مانند قارچ در حال رشد و افزایش است.
وی با تاکید بر اینکه در اسلام هیچ اجباری برای زنان در راستای تامین معاش خانه وجود ندارد، اظهار داشت: قداستی که دین اسلام به زن و جایگاهش داده باید به دختران و زنان ما شناسانده شود تا آنها گرفتار کار در چنین مشاغلی نشوند.
وی گفت: ناهماهنگی میان تحصیلات بانوان با شرایط روحی، جسمی و احساسی آنها موجب شده که برخی از زنان در رشته هایی که با سیستم جنسی آنها مطابقت ندارد تحصیل کرده و سپس وارد شغلی در همین زمینه شوند.
زنان برای اثبات خود در اجتماع باید زن بودن خود را ثابت کنند
وی یادآور شد: زنان برای اثبات خود در اجتماع باید زن بودن خود را ثابت کنند نه اینکه خود را به مردان نزدیک کرده و مشاغل آنها را برگزینند.
مدیر حوزه علمیه ملایر مهمترین وظیفه زنان را خانه داری و تربیت فرزندان برشمرد و افزود: زنان پس از انجام مهمترین وظیفه خود، می توانند در مشاغلی که مطابق با شان و جایگاه آنها باشد، فعالیت کنند.
وی افزایش آمار طلاق را به عنوان زنگ خطر بزرگی برای زنان جامعه مطرح کرد و گفت: متاسفانه امروز دختران جوان با سن کم مطلقه می شوند و با مشکلات ناشی از طلاق دست و پنجه نرم می کنند.
مدیر حوزه علمیه ملایر عنوان کرد: زنانی که دارای همسران بدسرپرست هستند نیز به واسطه اعتیاد و یا بدرفتاری همسرانشان تحت فشار زیادی بوده و متاسفانه شوهرانشان از نظر عاطفی هیچ گونه حمایتی از آنها نمی کنند.
آمار بدحجابی و بی حجابی در ملایر نسبت به شهرهای اطراف بیشتر است
وی همچنین با اشاره به افزایش آمار بدحجابی و بی حجابی در ملایر نسبت به شهرهای اطراف، عنوان کرد: این موضوع هشدار بزرگی است چرا که موجب ضرر رساندن به بنیان خانواده ها می شود.
انصاریان بی حجابی و بدحجابی را دلیلی برای ضعیف شدن قید و بند مردان نسبت به خانواده های خود و گاهی ازدواج های مجدد دانست.
وی افزود: کارهای فرهنگی مرتبط با بی حجابی را نمی توان به صورت قانونی انجام داد اما می توان قوانینی مرتبط با آن وضع و اجرای این قوانین را باید از ادارات و ارگانها آغاز کرد.
مدیر حوزه علمیه حضرت زینب(س) تاکید کرد: در بحث حجاب و عفاف باید به صورت جدی عمل کرد چراکه این موضوع ضربه های بزرگی به بدنه اجتماع وارد می کند.
وی همچنین به افزایش میزان استفاده از ماهواره به عنوان یکی دیگر از مواردی که به خانواده ضربه وارد می کند، اشاره کرد.
نظر شما